If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
radiboy караи си колата и да не ти пука.КученцетоОгиитаткоДоги хората са казали преди да го лапнеш си го примери дали ще влези в г......a. И да няма после ALFATA голям боклук много гори пък не върви.
Извинявам се,но забравих да кажа,че колата никога не е карана на газ,което според мен е МНОГО важно!Иначе според мен,недостатъците на модела(156 1.8,бензин)са:голямо собственно тегло,липса на 6-та предавка,и ускорение(или по скоро изобщо го няма) в ниските обороти.Двигателят е перфектен,за окачване съм се наслушал,тенекията ми не е мръднала.
---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:09 ----------
А,как ще обясниш,че някои кучета късат синджира?Отгаварям ти :От зор!
radiboy караи си колата и да не ти пука.КученцетоОгиитаткоДоги хората са казали преди да го лапнеш си го примери дали ще влези в г......a. И да няма после ALFATA голям боклук много гори пък не върви.
За случей като вашия пък хората са казали: ,, Силен вятър и прост човек няма кой да ги спре,,
Не съм писал скоро но обикалях по белият свят да си търся колица,гледах 5 досега,но всичко беше много зле,напудрени за снимките,по телефона ми обясняваха как едва ли не са почти нови,пък на живо леле мале.Но нищо търсенето продължава.
Накрая нищо няма си купиш......... мойта я взех на фантазия, седнах направих едно кръгче оставих жената вътре да я пази от други мераклии докато изтегля парите и така.Ни носачи съм гледал ни свещи нищо, само гледах дали ще запали от първия път, дали мотора работи без нехарактерни шумове и да е запазена и да върви.Нямах си идея от екюта дебитомери и прочие джиджафки.Даже и човек дет разбира не взех с мене, бе общо взето прибирахме от Джъмбо и така я забърсах, даже покупката на кола не беше планирана.Първо смених ремъците маслото и свещите/свещите си нямах идея предварително колко струват/ след две години долни носачи, дебитомер, ламбда.Дебитомера не беше за смяна ама тоогава се научих къде да си я поддържам и оттогава не се оплаквам.Вече 6-та година я търкалям.Набелязвай си една и скачай във филма.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Опит са трупа като почне да влиза в бокса В тоя ред на мисли се сетих за една мъдрост: ,, Опит и знания трупаш на базата на нанесените щети, когато изгубиш всичко ставаш експерт,,
Comment